MEAmidt

Bliv bedre til at tilpasse din vejledning


Dato og tid

Mandag d. 29. oktober 2018 kl. 08:30 til 15:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 22. oktober 2018 kl. 12:00

Sted

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Margrethepladsen 1
8000 Aarhus C
Denmark

Arrangør

MEAmidt
Anna Maria
+45 70 22 00 76
info@meamidt.dk

Professionel sparring og vejledning handler om at give inspiration og sætte en forandring i gang. Det er også et møde mellem to mennesker. Mennesker opfatter og bearbejder nye informationer på forskellig vis, og har forskellige behov og opmærksomhedspunkter i kommunikationen. Kendskab til de mest udbredte kommunikations- og læringspræferencer hjælper til at skabe forståelse mellem mennesker og gør møderne mere effektive. Dermed øges sandsynligheden for at de gode råd bliver omsat til handling.

Formålet med kurset er at give dig nogle enkelte og overskuelige redskaber til at finjustere din vejledning til den enkelte kunde. Redskaberne er hentet fra forskning i læring og er særdeles egnede til sparrings- og vejledningsmøder, hvor ny information skal bearbejdes, huskes og i sidste ende føre til handling.

Redskaberne er skalerbare og kan overføres til større møder og informationsarrangementer. Deltagerne vil arbejde med egne cases under hele kurset.

Efter kurset kan du tilpasse din sparring og vejledning til fire forskellige kommunikations- og læringspræferencer. Du udarbejder en finjustering af egne vejledningsmøder. Du kan bruge dette kursus som inspiration til større møder eller informationsarrangementer.


Deltag på dette MEA modul og oplev, hvordan du kan anvende 4MAT i din hverdag med forskellige arbejdsopgaver.

Oplægsholdere:
Melanie Büscher, Brain2Business
Anna Laybourn, Brain2Business


Vi gør opmærksom på, at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og organisation) ifbm. udlevering af en deltagerliste til deltagerne, afholdelsesstedet samt oplægsholdere på det arrangement du er tilmeldt.

Læs mere i tilmeldingsbetingelserne i højre side, når du tilmelder dig.

Deltagelse i MEA modulerne er gratis. Afbud skal dog meddeles senest 3 dage før modulet afholdes, ellers vil der blive opkrævet et ”no show” gebyr på 500 ex. moms.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

MEAmidt
Anna Maria
+45 70 22 00 76
info@meamidt.dk