MEAmidt

3D print og fremtidens produktion


Dato og tid

Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 08:30 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 17. oktober 2018 kl. 12:00

Sted

Teknologisk Institut
Kongsvang Alle 29
8000 Århus C
Denmark

Arrangør

MEAmidt
+45 70 22 00 76
info@meamidt.dk

Overser du også potentialet ved industriel 3D print? Og ved du hvilke kriterier du skal vurdere produkters egnethed på?

Teknologisk Institut har i Aarhus netop indviet deres Center for Industriel 3D print. Nu får du en enestående mulighed for at besøge centret og få at vide hvilket potentiale der er for iværksættere og virksomheder i brug af ny teknologi. Du får at se hvilke muligheder der er for at udnytte de nye fremstillingsformer, og du lærer hvilke kriterier der ligger til grund for at vurdere, om noget er egnet til 3D print. Vi skal besøge både plast- og metalprint produktionen, lære om udstyret og se konkrete produkter.

Læs mere om og følg centret på LinkedIn eller på Teknologisk Instituts hjemmeside 

 Thürmer Tools tør satse på 3D print

Erick Thürmer har forvandlet sin oldefars traditionsrige og mere end 120 årige værktøjsvirksomhed til en digital forretning af helt andre dimensioner.

Mens vi besøger Teknologisk Instituttet får vi besøg af Erick Thürmer, som har disrupted virksomheden og sig selv og nu går fremtiden i møde iført ”Danmarks digitale førertrøje” - og med et 3D patent vurderet til 200 mio. kr. Via eksponentiel og transformerende ledelse har Erick Thürmer styret familievirksomheden fra Titanic til Amazon, fra udkanten af København til det ydre rum og produktionen er hentet hjem fra Kina. Erick vil fortælle os meget mere om, hvorfor han tør satse så stort, og hvad der skal til for at nå i mål.

Se denne video, hvor Erick fortæller om det vovede projekt, og hvad han regner med at få ud af det.

Vi gør opmærksom på, at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og organisation) ifbm. udlevering af en deltagerliste til deltagerne, afholdelsesstedet samt oplægsholdere på det arrangement du er tilmeldt.

Læs mere i tilmeldingsbetingelserne i højre side, når du tilmelder dig.

Deltagelse i MEA modulerne er gratis. Afbud skal dog meddeles senest 3 dage før modulet afholdes, ellers vil der blive opkrævet et ”no show” gebyr på 500 ex. moms.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

MEAmidt
+45 70 22 00 76
info@meamidt.dk